Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων (ΕΝΛ), έτους 2024

Η Ομάδα Εργασίας της Επιτροπής Λοιμώξεων πιστή στην υλοποίηση ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος για τους Επαγγελματίες Υγείας και στοχεύοντας  στη συνεχή βελτίωση της συμμόρφωσης του προσωπικού στην εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του  Εκπαιδευτικού  Προγράμματος  του τρέχοντος έτους με φυσική παρουσία.

Η θεματολογία του προγράμματος καταρτίστηκε λαμβάνοντας υπόψη την πολυπαραγοντική θεώρηση των νοσοκομειακών λοιμώξεων και τη συμμετοχή συναδέλφων διαφορετικών κατηγοριών και ειδικοτήτων.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Λάτσειου Κέντρου Εγκαυμάτων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται και κατόπιν δήλωσης συμμετεχόντων-εγγραφής, στο Γραφείο Λοιμώξεων.

Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό για τους ορισθέντες Κλινικούς Συνδέσμους της Επιτροπής Λοιμώξεων (Ιατρούς & Νοσηλευτές). Όλοι οι εκπαιδευτές θα λάβουν «Πιστοποιητικό» από την Επιτροπή Λοιμώξεων και οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν «Βεβαίωση Παρακολούθησης» (βάσει της καταγεγραμμένης συμμετοχής τους, τουλάχιστον για το 60% των μαθημάτων).

Κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων, θα υπάρχει ενεργός- διαδραστική συμμετοχή των συμμετεχόντων.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος η Ομάδα Εργασίας ΕΝΛ: Σ. Συμπάρδη, Α. Αρβανίτη, Β. Κολονιώτη

 

             Από την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων

 

Εκπαίδευση

Πληροφορίες

Πρόεδρος

Στ. Συμπάρδη

Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος

Γρ. Λοιμώξεων 

Ακριβή Αρβανίτη

Βασιλική Κολονιώτη

Τηλ. 2105516194-195

infections@thriassio-hosp.gr

Επιστημονικός Συνεργάτης
Τσακιρίδης Γεώργιος
Τήλ 213 2028555

gtsakiridis@thriassio-hosp.gr

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο